stonefreemasonWat is de cursus Toegepaste Vrijmetselarij?
De cursus Toegepaste Vrijmetselarij is een uitgebreide online cursus die is ontworpen om u te laten kennismaken met de unieke wijsheid, kracht en schoonheid van de vrijmetselarij.
Vrijmetselarij, ook wel de Koninklijke Kunst genoemd, bestaat uit een zeer krachtige vorm van spiritualiteit. Het is een methode die al meer dan vier eeuwen mensen ‘verbetert’.
Een revolutionair – evolutionaire – lesprogramma
We wilden het beste en meest uitgebreide educatieve trainingsprogramma op het gebied van vrijmetselarij en westerse esoterie ooit ontwikkelen. En dat is wat we deden.
Na meer dan vijfentwintig jaar te reizen over het pad van de spiritualiteit, waarvan dertien jaar als vrijmetselaar, verbaast het ons nog steeds hoe weinig spirituele zoekers, ook vrijmetselaren, de immense diepte en de unieke kracht van de vrijmetselarij kennen en begrijpen. Maar zeer weinig mensen beseffen het ware potentieel van de vrijmetselarij, en de weg van de westerse esoterie, om een mens – en zijn leven – te transformeren. Als mens hebben we een gigantisch potentieel. De vrijmetselarij kan deze latente (hogere) aspecten in ieder van ons ontsluiten.
Wat zit er in de cursus Toegepaste Vrijmetselarij?
De cursus is een uitgebreid programma van online lessen dat overal ter wereld toegankelijk is, en op elk moment dat het u uitkomt. De cursus is volledig beschikbaar als een digitaal programma voor directe toegang op uw pc, laptop of tablet.
Door middel van de cursus Toegepaste Vrijmetselarij hebt u alle werktuigen die nodig zijn om uw spirituele pad naar zelfrealisatie te verdiepen en in de praktijk te brengen. In deze unieke en revolutionaire cursus zult u een ongelooflijke hoeveelheid kennis leren, maar ook een aantal oefeningen zodat u het geleerde gelijk in de praktijk kan brengen.